• Посилання скопійовано

У конкурсі на посаду керівника ДФСУ переміг Сергій Верланов

Мінфін оголосив, що конкурс на посаду керівника ДФСУ завершено. Переможцем став Сергій Верланов, який до цього займав посаду заступника Міністра фінансів

У конкурсі на посаду керівника ДФСУ переміг Сергій Верланов

Міністерство фінансів України на своїй сторінці у facebook повідомило, що 23 квітня пройшов заключний етап конкурсного відбору на очільника ДПС, який проводила Комісія вищого корпусу державної служби.

Трійка фіналістів у прямому ефірі представили членам комісії свою програму розвитку Служби у вигляді презентаціі, а потім протягом години відповідала на запитання представників бізнесу, народних депутатів, експертів та членів Комісіі, демонструючи фахові знання, лідерські якості, організаційні навички та стресостійкість:

  • Сергій Верланов отримав сумарно 16,45 балів,
  • Сергій Петухов – 13,54 бала,
  • Дмитро Олексієнко не набрав балів, достатніх для рейтингового оцінювання.

За результатами оцінювання кандидатів Комісія рекомендувала Кабінету Міністрів України призначити Сергія Верланова Головою Державноі податковоі служби.

Довідково: Сергій Верланов здобув вищу освіту у Львівському національному університеті імені Івана Франка: у 2003 році закінчив юридичний факультет за спеціальністю «Правознавство» та здобув кваліфікацію магістра права; у 2008 році отримав науковий ступінь кандидата юридичних наук зі спеціальності «Теорія та історія держави і права; історія політичних і правових учень».

Після завершення навчання працював юрисконсультом низки підприємств Львівської області. У листопаді 2008 року почав працювати на посаді юриста в одній із компаній Великої четвірки – PwC, де пропрацював до червня 2015 року. З липня 2015 року до липня 2018 року обіймав посаду партнера у провідній юридичній фірмі України Sayenko Kharenko.

У 2015 – 2017 роках був співголовою юридичного правового комітету Американської Торгової Палати в Україні. З 2016 року є членом Громадської ради доброчесності, Вищої кваліфікаційної комісії суддів України (делегований Асоціацією правників України).

26 липня 2018 року призначений на посаду заступника Міністра фінансів України.

 

***

Читайте також: Сергій Верланов очолив Державну податкову службу України

Джерело: Міністерство фінансів України

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»