• Посилання скопійовано

єЧерга: оновлено перелік швидкопсувних товарів для пріоритетного перетину кордону

9 серпня розробники проєкту єЧерга внесли до Системи оновлений перелік швидкопсувних товарів, які мають пріоритет при перетині кордону. Доповнення надало Мінагрополітики

єЧерга: оновлено перелік швидкопсувних товарів для пріоритетного перетину кордону

Державна служба України з безпеки на транспорті повідомляє, що 9 серпня за дорученням Міністерства відновлення розробники проєкту єЧерга внесли до Системи оновлений перелік швидкопсувних товарів, які мають пріоритет при перетині кордону. Доповнення надало Мінагрополітики.

Додано до пріоритетних коди грибів, огірків, помідорів. Повний перелік пріоритетних товарів можна переглянути за посиланням

Якщо ваш товар ще не додано до списку пріоритетних і він є швидкопсувним, ви маєте звернутися до профільної асоціації виробників таких товарів. Профільна асоціація передає таку інформацію до Мінагрополітики, яке й ухвалює рішення про розширення переліку кодів товарів, які мають право на пріоритетний перетин кордону.

Нагадаємо, що рух автомобілів відбувається за таким алгоритмом: 1 вантажівка з пріоритетним вантажем, 5 — без пріоритетного.

Таким чином, забезпечується безперебійний перетин кордону для всіх перевізників, а швидкопсувні товари можуть проїжджати кордон значно швидше.

Джерело: Державна служба України з безпеки на транспорті

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»