• Посилання скопійовано

Тариф на послугу з управління побутовими відходами формуватиметься по-новому

Уряд затвердив Порядок формування середньозваженого тарифу на послугу з управління побутовими відходами, а також тарифів на збирання, перевезення, відновлення та видалення побутових відходів

Тариф на послугу з управління побутовими відходами формуватиметься по-новому

26 вересня на черговому засіданні на виконання Закону України «Про управління відходами» Уряд затвердив Порядок формування середньозваженого тарифу на послугу з управління побутовими відходами, а також тарифів на збирання, перевезення, відновлення та видалення побутових відходів. Про це повідомив Тарас Мельничук у своєму Телеграм-каналі. Відповідної постанови на сайті КМУ поки що не оприлюднено.

Але, за словами Мельничука, нею передбачено, що цей Порядок застосовується субʼєктами господарювання, що надають послугу з управління побутовими відходами, здійснюють операції зі збирання, перевезення, відновлення та видалення побутових відходів, під час формування тарифу на послугу з урахуванням витрат адміністратора послуги (у разі наявності) та тарифів на операції зі збирання, перевезення (у тому числі під час подання документів на конкурс на здійснення збирання та перевезення побутових відходів), відновлення та видалення побутових відходів, а також для зміни таких тарифів.

Цією ж постановою визнано такою, що втратила чинність, постанову КМУ від 26.07.2006  № 1010 «Про затвердження Порядку формування тарифів на послуги з поводження з побутовими відходами».

Автор: Русанова Ганна

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»