• Посилання скопійовано

Уряд затвердив Порядок проведення моніторингу об’єкта оброблення відходів

Постанова КМУ містить основні вимоги щодо організації проведення моніторингу обʼєктів оброблення відходів для спостереження за станом навколишнього природного середовища та обсягами його ймовірного забруднення

Уряд затвердив Порядок проведення моніторингу об’єкта оброблення відходів

7 листопада на черговому засіданні КМУ було затверджено відповідно до ЗУ «Про управління відходами» Порядок проведення моніторингу об’єкта оброблення відходів. Про це повідомив Тарас Мельничук у своєму Телеграм-каналі.

Порядок визначає:

  • основні вимоги щодо організації проведення моніторингу обʼєктів оброблення відходів для спостереження за станом навколишнього природного середовища та обсягами його ймовірного забруднення в результаті здійснення на установці, інженерній споруді або іншому обʼєкті операцій з відновлення або видалення відходів;
  • взаємодію субʼєктів господарювання у сфері управління відходами з органами державної влади та органами місцевого самоврядування у процесі проведення моніторингу обʼєктів оброблення відходів.

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»