• Посилання скопійовано

Вдосконалення превентивних процедур та запобігання банкрутству: законопроєкт від Уряду

Законопроєктом №10228 планують змінити Кодекс з процедур банкрутства в частині удосконалення заходів запобігання банкрутству, зокрема запровадження нової процедури превентивної реструктуризації відповідно до основних принципів Директиви ЄС

Вдосконалення превентивних процедур та запобігання банкрутству: законопроєкт від Уряду

Кабінетом Міністрів України зареєстровано у ВРУ проєкт Закону «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення превентивних процедур та запобігання банкрутству» (реєстр. № 10228). Про це повідомив Тарас Мельничук у своєму Телеграм-каналі

Законопроєкт розроблено на виконання умов укладеного 16 січня 2023 року Меморандуму про взаєморозуміння між Україною як Позичальником та Європейським Союзом як Кредитором (щодо Інструменту надання підтримки Україні на 2023 рік (макрофінансова допомога +) з метою вдосконалення законодавства України з урахуванням основних принципів Директиви Європейського Союзу 2019/1023 про рамки превентивної реструктуризації, про списання боргу та дискваліфікацію, про заходи для підвищення ефективності процедур, пов’язаних із реструктуризацією, неплатоспроможністю та списанням боргу.

Проєктом Закону передбачено:

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»