• Посилання скопійовано

Мораторій на банкрутство державних вугледобувних шахт буде продовжено до 2025 року

ВРУ прийняла за основу законопроєкт №10086 щодо продовження на 1 рік (до 1 січня 2025 року) терміну дії мораторію на виконавчі провадження та заходи примусового виконання рішень щодо державних вугледобувних підприємств

Мораторій на банкрутство державних вугледобувних шахт буде продовжено до 2025 року

Верховна Рада прийняла за основу проєкт Закону (реєстр. №10086), яким пропонується продовжити на 1 рік (до 1 січня 2025 року) термін дії мораторію на виконавчі провадження та заходи примусового виконання рішень щодо державних вугледобувних підприємств, накладення арештів та заборон відчуження майна у таких виконавчих провадженнях, мораторію на порушення справ про банкрутство державних вугледобувних підприємств.

Закон дозволить забезпечити подальшу сталу роботу державних вугільних підприємств.

Нині робота підприємств вугільної галузі важлива насамперед з погляду забезпечення енергетичної безпеки країни в осінньо-зимовий період.

Джерело: Верховна Рада України

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»