• Посилання скопійовано

Доповнено Класифікатор пільг в обкладенні товарів ПДВ

Наказ ДМСУ від 05.01.2012 р. №14 «Про внесення змін до наказу Держмитслужби від 15.02.2011 №107 «Про затвердження відомчих класифікаторів з питань митної статистики, які використовуються в процесі оформлення митних декларацій, і порядку їх ведення»

З 11.01.2012 р. набрали чинності зміни, внесені наказом ДМСУ від 05.01.2012 р. №14 до відомчих класифікаторів з питань митної статистики, які використовуються в процесі оформлення митних декларацій.

Відповідно до п. 16 підр. 2 р. ХХ ПКУ та з метою вдосконалення відомчих класифікаторів з питань митної статистики, які використовуються в процесі оформлення митних декларацій, затверджених наказом Держмитслужби від 15.02.2011 р. №107 «Про затвердження відомчих класифікаторів з питань митної статистики, які використовуються в процесі оформлення митних декларацій, і порядку їх ведення», розділ 1 «Пільги, надані у вигляді звільнення від обкладення товарів податком на додану вартість» Класифікатора пільг в обкладенні товарів податком на додану вартість доповнено рядком за кодом «148» такого змісту:

«У період з 1 січня 2012 року до 31 грудня 2013 року включно операції з постачання необроблених шкур та чиненої шкіри без подальшої обробки (товарні позиції 4101 — 4103, 4301), у тому числі операції з імпорту».

Тож у зазначений період операції з постачання необроблених шкур та чиненої шкіри без подальшої обробки, у т.ч. операції з імпорту, звільняються від оподаткування відповідно до п. 15 підр. 2 р. XX ПКУ.

 

Рубрика: Держрегулювання/ЗЕД

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЗЕД»