• Посилання скопійовано

Ввезення дезодорантiв, що руйнують озон, ліцензуватиметься

Згідно з новим наказом Мінприроди, експорт і імпорт товарів, що містять озоноруйнівні речовини, підлягає ліцензуванню

Набрав чинності наказ Міністерства екології та природних ресурсів №8 від 13.01.2012 р., яким затверджено регламент встановлення наявності або відсутності озоноруйнівниих речовин (ОРР) у товарах, що плануються для ввезення або вивезення.

Як зазначають фахівці ЛІГА:ЗАКОН, дія регламенту поширюється на всіх суб’єктів господарювання, незалежно від форм власності, які планують ввезення/вивезення ОРР і товарів, що містять ОРР, експорт і імпорт яких підлягає ліцензуванню.

У зв’язку з набранням чинності документом втрачає чинність наказ Мінекології «Про затвердження Порядку видачі узгодження для отримання ліцензії на експорт і імпорт озоноруйнуючих речовин і продукції, що їх містить» №605 від 30.12.2010 р.

 

Рубрика: Держрегулювання/ЗЕД

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЗЕД»