• Посилання скопійовано

Держмитслужба нагадала деякі норми Закону про узгодження Податкового та Митного кодексів

Лист ДМСУ від 27.07.2012 р. №20/1-11/08043-ЭП

Держмитслужба нагадала про набрання чинності з 08.07.2012 р. Законом про узгодження норм МКУ і ПКУ (лист від 27.07.2012 р. №20/1-11/08043-ЕП).

Зокрема, встановлено, що перевізники несуть відповідальність за приховування товарів від митного контролю шляхом надання митному органу документів, що містять помилкові відомості, виключно у разі якщо ці відомості стосуються кількості вантажних місць, їх маркування та номерів, а перевізниками не вжито заходів для перевірки їх достовірності або у разі неможливості такої перевірки не внесено відповідних записів до міжнародної автомобільної накладної (CMR).

Джерело: ЛІГА:ЗАКОН

Рубрика: Держрегулювання/ЗЕД

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЗЕД»