• Посилання скопійовано

Митний союз зберіг ставку мита на ввезення цукру-сирцю

Ставка мита на ввезення цукру-сирцю на територію країн Митного союзу у вересні 2012 року залишиться в розмірі 140 доларів за тонну

Про це повідомляє агентство фінансової інформації "Прайм" із посиланням на лист Федеральної митної служби Росії.
Це мито встановлене з розрахунку середньомісячної ціни на цукор-сирець за липень поточного року на Нью-Йоркській товарно-сировинній біржі, яка склала 501,71 долара за тонну.
У серпні мито також складає 140 доларів за тонну.
Мито на ввезення цукру-сирцю встановлюється щомісяця (винятком став травень-липень поточного року, коли діяла плоска мито в розмірі також 140 доларів за тонну).
Зазвичай з травня (у 2011 році - з березня) по липень діє знижена шкала мит. У цей період завершується переробка власного цукрового буряка, і режим ввезення цукру-сирцю з-за кордону пом'якшується.
З 1 серпня, напередодні збирання врожаю цукрових буряків, набирає чинності інша шкала мит, яка посилює захисний механізм цукрового ринку.
Згідно з нею мінімальний розмір мита на імпорт цукру-сирцю складає 140 доларів за тонну, максимальний - 270 доларів за тонну.

Джерело: Економічна правда

Рубрика: Держрегулювання/ЗЕД

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЗЕД»