• Посилання скопійовано

Строк транзитних перевезень для автотранспорту — 10 діб

Я — громадянин України, постійно проживаю на території України. Я уклав трудовий контракт з іноземною фірмою на 2 роки. Мене, як представника закордонної фірми, скерували у відрядження в Україну. На фірмі є авто, яке мені дозволено використовувати як робочий транспортний засіб, який, звісно, зареєстрований за іноземною фірмою, я маю тільки доручення. 1. Які мені потрібно надати документи для в’їзду на територію України? 2. На який максимальний строк я маю право перебувати на території України? 3. Чи має право ДАІ перевіряти мої документи і які саме я повинен надати на огляд?

Особливості тимчасового ввезення та ввезення з метою транзиту транспортних засобів особистого користування на митну територію України громадянами встановлені статтями 380, 381 Митного кодексу України від 13.03.2012 р. №4495-VI /зі змінами/ (далі — Кодекс).
Строки транзитних перевезень залежно від виду транспорту встановлені статтею 95 Кодексу. Відповідно до частини першої цієї статті Кодексу строк транзитних перевезень для автомобільного транспорту становить 10 діб (у разі переміщення у зоні діяльності одного митного органу — 5 діб).

Джерело: ДМСУ

Рубрика: Держрегулювання/ЗЕД

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЗЕД»