• Посилання скопійовано

Змінено порядок держконтролю за міжнародними передачами товарів подвійного використання

Уряд вніс зміни до Порядку здійснення державного контролю за міжнародними передачами товарів подвійного використання

Змінено порядок держконтролю за міжнародними передачами товарів подвійного використання

Кабмін  постановою від 11.01.2018 р. №1  вніс зміни до Порядку здійснення державного контролю за міжнародними передачами товарів подвійного використання, затвердженого постановою КМУ від 28.01.2004 р. № 86.

Рішення прийняте з метою впровадження в національне законодавство Єдиного списку товарів подвійного використання, створеного на підставі Єдиного списку товарів подвійного використання Європейського Союзу, та подальшого узгодження процедур і правил державного експортного контролю України з відповідними нормами і стандартами ЄС.

На думку Уряду, це дозволить покращити позиції України на світовому ринку та усунути бар’єри для українського експорту товарів подвійного використання на внутрішній ринок ЄС за рахунок єдиного нормативного поля у сфері експортного контролю.

Джерело: Урядовий портал

Рубрика: Держрегулювання/ЗЕД

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЗЕД»