• Посилання скопійовано

Уряд змінив порядок розмитнення вантажів гуманітарної допомоги

6 березня на черговому засіданні Уряд прийняв постанову №170. Нею було змінено правила митного оформлення вантажів гуманітарної допомоги

Уряд змінив порядок розмитнення вантажів гуманітарної допомоги

Урядом для реалізації положень Закону України від 06.09.2018 р. №2530-VIII «Про внесення змін до Митного кодексу України та деяких інших законів України щодо запровадження механізму «єдиного вікна» та оптимізації здійснення контрольних процедур при переміщенні товарів через митний кордон України» прийнято рішення внести зміни до Порядку митного оформлення вантажів гуманітарної допомоги для приведення його норм у відповідність до зазначеного Закону в частині проведення необхідних заходів офіційного контролю та місця проведення митного оформлення.

Це передбачено постановою КМУ від 06.03.2019 р. № 170, яка набере чинності з дня її опублікування. 12 березня Постанова № 170 була оприлюднена в "Урядовому кур'єрі" № 48. 

 

На підставі: Урядовий портал

Рубрика: Держрегулювання/ЗЕД

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЗЕД»