• Посилання скопійовано

Форс-мажор через страйк на польському кордоні: ТПП засвідчує його

Якщо на виконання зобов’язань вплинуло ускладнення руху на кордоні з боку Польщі, фахівці Київської ТПП проводять консультації для СГ та надають послуги із засвідчення форс-мажорних обставин (обставин непереборної сили) за цими обставинами

Форс-мажор через страйк на польському кордоні: ТПП засвідчує його

Київська торгово-промислова палата повідомляє, що Державна прикордонна служба України та Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України інформують, що з 6 листопада 2023 р. відбулося ускладнення руху вантажного транспорту через страйки польських перевізників у напрямку пунктів пропуску «Ягодин-Дорохуськ», «Краківець-Корчова», «Рава-Руська-Хребене» як на в’їзд до Польщі, так і на виїзд.

У разі якщо на виконання ваших зобов’язань вплинуло ускладнення руху на кордоні з боку Польщі, фахівці Київської торгово-промислової палати проводять консультації для суб’єктів господарювання та надають послуги із засвідчення форс-мажорних обставин (обставин непереборної сили) за вищевказаними обставинами. 

Повідомлення щодо ускладнення руху на кордоні з боку Польщі на сайті Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України - за посиланням.

Подробиці щодо ускладнення руху на кордоні з боку Польщі на сайті Державної прикордонної служби - за посиланням.

З офіційним повідомленням Прикордонної служби Польщі ви можете ознайомитися за посиланням.

Заява та інші документи із засвідчення форс-мажорних обставин (обставин непереборної сили) - за посиланням.

Звертайтеся за контактами:

тел.: (044) 482-04-38(044) 482-39-71

Дарина ПЛОТЯН -  начальник відділу правової експертизи КТПП, уповноважена особа із засвідчення форс-мажорних обставин (обставин непереборної сили)

тел.моб.: +38 063 3189 315
               +38 095 3189 315.

e-mail:     urist5@kcci.org.ua

Кристина КУЧЕРОВА - провідний юрисконсульт відділу правової експертизи КТПП, уповноважена особа із засвідчення форс-мажорних обставин (обставин непереборної сили)

тел.моб.: +380635719072.

e-mail:    urist3@kcci.org.ua 

Олена БИХ - провідний юрисконсульт відділу правової експертизи КТПП, уповноважена особа із засвідчення форс-мажорних обставин (обставин непереборної сили)

тел.моб.: +380997745581

 e-mail:    urist2@kcci.org.ua 

Людмила СІЗІКОВА - перший віцепрезидент КТПП, уповноважена особа із засвідчення форс-мажорних обставин (обставин непереборної сили)

тел.моб.: +38 050 446 18 19
               +38 067 321 00 90

e-mail:      lsiz@kcci.org.ua

Джерело: Торгово-Промислова Палата України

Рубрика: Держрегулювання/ЗЕД

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЗЕД»