• Посилання скопійовано

Внесено зміни до переліку суб’єктів космічної діяльності, які звільняються від сплати земельного податку

КМУ прийняв постанову «Про внесення змін до переліку суб’єктів космічної діяльності, які звільняються від сплати земельного податку за земельні ділянки виробничого призначення до 1 січня 2015 року». Рішення схвалено на засіданні уряду 25 січня.

Рішення КМУ звільняє від сплати земельного податку підприємства космічної галузі, які створюють космічну техніку (включаючи агрегати, системи та їх комплектуючі для космічних комплексів, космічних ракет-носіїв, космічних апаратів та наземних сегментів космічних систем) в рамках міжнародних договорів, що дозволить поповнити обсяг обігових коштів для виконання Національної космічної програми.

Прийняття акта сприятиме ефективному використанню виробничого та експортного потенціалу космічної галузі України, підвищенню її конкурентоспроможності, збереженню науково-технічного та виробничого потенціалу підприємств космічної галузі.

 

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»