• Посилання скопійовано

Для делегування філії права виписувати податкові накладні подається повідомлення не пізніше 20 лютого

Відповідно до п. 13 розд. III Порядку заповнення та подання податкової звітності з ПДВ, затвердженого наказом МФУ від 25.11.2011 р. №1492, повідомлення про делегування філіям (структурним підрозділам) права виписування податкових накладних і ведення частини реєстру отриманих та виданих податкових накладних подається платниками за наявності у них філій (структурних підрозділів) разом із декларацією за перший звітний (податковий) період, в якому відбулися зміни в переліку філій (структурних підрозділів).

Тому підприємства — платники ПДВ, які мають філії, що самостійно здійснюють придбання та постачання товарів і провадять розрахунки з постачальниками та споживачами, разом із декларацією з ПДВ за січень подають Повідомлення про делегування філіям права виписування податкових накладних і ведення частини реєстру отриманих та виданих податкових накладних у 2012 році. Граничний термін подання — 20 лютого 2012 року.

 

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»