• Посилання скопійовано

Затверджено Реєстр великих платників податків на 2013 рік

Наказ ДПСУ від 17.09.2012 р. №837 «Про затвердження Реєстру великих платників податків на 2013 рік»

ДПСУ Наказом від 17.09.2012 р. №837 затвердила Реєстр великих платників податків на 2013 рік.
Завантажити Реєстр можна з порталу «ДК»
Нагадаємо, що згідно з п. 64.7 ПКУ у разі включення платника податків до Реєстру великих платників податків на нього поширюються особливості, визначені ПКУ для цієї категорії платників. Зокрема, після включення до реєстру й отримання повідомлення про це такий платник зобов'язаний стати на облік у спеціалізованому органі ДПС з початку 2013 року. Щодо великих платників податків, які самостійно не стали на облік у спеціалізованому органі ДПС, центральний орган виконавчої влади, який реалізує державну податкову політику, має право приймати рішення про зміну основного місця обліку та переведення їх на облік до спеціалізованих чи інших органів ДПС.
У разі відсутності за місцем реєстрації облік такого платника податків за рішенням центрального органу виконавчої влади, що реалізує державну податкову політику, здійснюється або територіально найближчим спеціалізованим органом ДПС, або іншим податковим органом.
У разі прийняття рішення про переведення великого платника податків на облік до спеціалізованої державної податкової інспекції чи іншого органу ДПС відповідні податкові органи зобов'язані протягом 20 календарних днів після прийняття такого рішення здійснити взяття на облік/зняття з обліку такого платника податків.
Великий платник податків, щодо якого прийнято рішення про переведення на облік до спеціалізованої ДПІ чи іншого органу ДПС, після взяття його на облік за новим місцем обліку зобов'язаний сплачувати податки за попереднім місцем обліку в органах ДПС, а подавати податкову звітність та виконувати інші обов'язки, передбачені ПКУ, за новим місцем обліку.

Автор: Катеринец Наталья

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»