• Посилання скопійовано

Податкові зміни-2016: вебінар від податківців

ГУ ДФС у Черкаській області радить переглянути проведений вебінар з оглядом змін у податковому законодавстві

Податкові зміни-2016: вебінар від податківців

Його провели заступник начальника Головного управління ДФС у Черкаській області Микола Гріднєв та начальник відділу адміністрування доходів і зборів з фізичних осіб та майнових податків Головного управління ДФС в області Віталій Лушников.

Відкриваючи захід, заступник начальника Головного управління ДФС у Черкаській області Микола Гріднєв підкреслив, що це перший з низки січневих вебінарів з висвітлення податкових змін – 2016. 15 січня відбудеться вебінар з детальним оглядом законодавчих актів з питань оподаткування, які набрали чинності з початком року. А 22 січня на прохання платників фіскали на прикладах розкажуть, як заповнити декларацію з податку на прибуток та декларацію про майновий стан і доходи за 2015 рік.

Відео вебінару із оглядом змін у податковому законодавстві знаходиться на сайті проекту «Допомога платнику»  та на каналі в YouTube.

Тези виступів лекторів та відповіді на усі питання учасників вебінару (у т.ч. не озвучені під час онлайн трансляції) викладені на суб-сайті головного управління ДФС у Черкаській області

Як і раніше, додаткові запитання можна задавати ще тиждень (тобто до 13 січня) за адресою help_payer@ukr.net

===========

Зверніть увагу! Завтра редакція "Дебет-Кредит" проводить онлайн-семінар "ПОДАТКОВІ ЗМІНИ-2016"Для передплатників  пакету "Профі" це традиційно безкоштовно (достатньо лише зареєструватись), для усіх інших вартість вебінару становить 300 грн.

Джерело: ДФС у Черкаській області

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»