• Посилання скопійовано

Мінфін оприлюднив попередню версію пакету змін до Податкового кодексу для повторного обговорення

Пропонується всім охочим ознайомитись з останнім оновленням робочої версії документу та надсилати свої пропозиції та коментарі до 30 вересня на електронну пошту Мінфіну

Мінфін оприлюднив попередню версію пакету змін до Податкового кодексу для повторного обговорення

На сьогодні дана версія активно обговорюється з громадськими експертами та представниками іноземних та українських бізнес-асоціацій. Паралельно Мінфін опрацьовує запропоновані ними зауваження та пропозиції.

Над законопроектом працювала робоча груп, до якої увійшли представники бізнесу, Мінфіну, ДФС, народні депутати та громадські експерти. Планується, що уже найближчим часом законопроект буде подано на розгляд Кабміну та відповідно до Верховної Ради.

Мінфін уже опубліковував попередню версію законопроекту 9 серпня 2016 для ознайомлення з нею громадськості та висловлення пропозицій. Окрім того, 7 вересня Міністр фінансів О. Данилюк представив оновлений варіант з урахуванням пропозицій усіх стейкхолдерів у Комітеті Верховної Ради з питань митної та податкової політики. Отримавши нові пропозиції Мінфін представив громадським експертам презентацію оновленої робочої версії змін 20 вересня. Цю версію активно підтримали Американська торгівельна палата, Всеукраїнське об’єднання підприємців малого та середнього бізнесу «Фортеця», Європейська бізнес асоціація, Спілка українських підприємців, а також об’єднання громадських експертів Реанімаційного Пакету Реформ, до складу якого входять провідні дослідницькі центри та громадські організації.

На цьому перелік не завершується, оскільки Мінфін далі продовжує зустрічі з зацікавленими сторонами для обговорення запропонованих змін.

Більше того, пропонується всім охочим ознайомитись з останнім оновленням робочої версії документу та надсилати свої пропозиції та коментарі до 30 вересня на електронну пошту kruglyak@minfin.gov.ua

Ознайомитися з документами можна нижче.

Текст Проекту Закону України "Про внесення змін до Податкового кодексу України"

Порівняльна таблиця до проекту Закону України "Про внесення змін до Податкового кодексу України"

Пояснювальна записка до проекту Закону України "Про внесення змін до Податкового кодексу України"

***

Новини на тему:

ПДВ-зміни в проекті податкової реформи від Мінфіну;

Податок на прибуток у проекті податкових змін від Мінфіну;

Єдиний податок: аналізуємо проект податкових змін від Мінфіну.

Все про податкову реформу>>>  

Джерело: Міністерство фінансів України

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»