• Посилання скопійовано

У Мінфіні розповіли про реформування ДФС у 2018 році

У Міністерстві фінансів розповіли, що у рамках реформи планується зміни щодо філософії та оновлення кадрів, а також операційне вдосконалення роботи ДФС

У Мінфіні розповіли про реформування ДФС у 2018 році

У Міністерстві фінансів розповіли, як планують реформувати ДФС в 2018 році. Про це йдеться в колонці радника міністра фінансів, менеджера Проекту з комплексної реформи ДФС Яни Бугрімовою на DT.UA, - передає "РБК-Україна".

За її словами, зокрема планується "зміна філософії та оновлення кадрів", а також операційне вдосконалення роботи ДФС.

"Запровадження онлайн-сервісів, автоматизація камеральних перевірок, управління податковими ризиками, модернізація IT-інфраструктури - це ті зміни, які незабаром мають зробити ДФС якісною сервісною організацією, зручною та доступною для платників податків", - наголосила Бугрімова.

За її словами, аби вищезазначені плани на цей рік реалізувалися, а подальша реформа ДФС таки відбулася, Мінфін повторно вноситиме на розгляд уряду скасовані акти Кабміну, які стосуються реформи ДФС, з усіма доопрацюваннями та рекомендаціями партнерів.

***

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Кабмін скасував раніше ухвалені постанови про реформування органів податкового і митного контролю та територіальних органів ДФС. Таке рішення ухвалено на засіданні уряду 11 січня 2018 року. Ми про це писали тут>>

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»