• Посилання скопійовано

Графік роботи Центрів обслуговування платників у святкові та вихідні дні червня

Податківці повідомили, що 28 та 29 червня 2018 року Центри обслуговування платників не працюватимуть. Натомість субота, 23 червня, буде робочою

Графік роботи Центрів обслуговування платників у святкові та вихідні дні червня

Нагадаємо, що у червні будемо мати додаткові вихідні у зв'язку з Днем Конституції (28 червня, четвер). Для створення сприятливих умов для святкування  Кабмін розпорядженням від 11.01.2018 р. №1-р  рекомендує працівникам підприємств, установ та організацій, яким установлено п’ятиденний робочий тиждень з двома вихідними днями (субота і неділя), перенести робочі дні з п'ятниці 29 червня на суботу 23 червня. Таким чином, наприкінці місяця будемо мати одразу чотири вихідних - з 28 червня по 1 липня.

З огляду на це, ДФС у Донецькій області повідомляє, що Центри обслуговування платників у ці святкові та вихідні дні працюватимуть за таким графіком:

  •  30 червня 2018 року – робочий день відповідно до затверджених графіків роботи ЦОП до 13 год. 00 хв.;
  • 24, 28, 29 червня 2018 року – вихідні дні;
  • 23 червня 2018 року – за режимом роботи відповідних ДПІ/ОДПІ ДФС, при яких вони створені;
  • 27 червня 2018 року – робочий день скорочено на одну годину.

***

Читайте також:

Автор: «Дебет-Кредит»

На підставі: ДФС у Донецькій області

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»