• Посилання скопійовано

ДФСУ відкриє доступ до наборів даних щодо роботи митниць

Діяльність Державної фіскальної служби України стане прозорішою

ДФСУ відкриє доступ до наборів даних щодо роботи митниць

ДФС, керуючись постановою КМУ від 21.10.2015 р. №835прийняла рішення про оприлюднення додатково 4-х наборів даних у формі відкритих даних на офіційному веб-порталі ДФС  на головній сторінці у банері «Відкриті дані» та на Єдиному державному веб-порталі відкритих даних у розділі «Податки», які не передбачені зазначеною постановою. А саме:

  1. Інформацію щодо кількості іноземних комерційних транспортних засобів, що в’їхали на митну територію України, в розрізі країни реєстрації;
  2. Інформацію щодо середнього часу митного оформлення товарів у митних режимах експорту, імпорту, транзиту;
  3. Інформацію митниць про кількість доручень правоохоронних органів на проведення огляду (переогляду) товарів, транспортних засобів комерційного призначення;
  4. Статистичну інформацію про застосування принципу «єдиного вікна» при здійсненні митного контролю та інших видів державного контролю товарів в розрізі кожного державного органу.

Джерело: ДФСУ

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»