• Посилання скопійовано

Розпочалася реорганізація територіальних органів ДФС у Харківській області

Податківці повідомили, що розпочалася реорганізація територіальних органів (ОДПІ) шляхом приєднання до Головного управління ДФС у Харківській області

Розпочалася реорганізація  територіальних органів ДФС у Харківській області

ДФС у Харківській області звертає увагу платників податків, що на виконання Постанови КМУ від 28.03.2018 р. №296 "Про реформування деяких територіальних органів Державної фіскальної служби" наказом ДФСУ від 10.05.2018 р. № 297 затверджено реорганізацію територіальних органів ДФС у Харківській області.

Згідно з наказом утворені комісії з реорганізації територіальних органів ДФС у Харківській області та призначено голів комісій.

Для здійснення реорганізаційних заходів голови комісії наділені правами, визначеними Порядком №1074, які пов’язані із виконанням повноважень щодо реорганізації.

Інші питання підлягають вирішенню керівниками ОДПІ.

На думку податківців, реорганізація дозволить побудувати ефективну систему адміністрування податків та забезпечити надання якісних сервісних послуг бізнесу та громадянам. 

Нагадаємо, що реорганізація розпочалася і в м. Києві. Про це тут>>

 

Від редакції

Зверніть увагу! Наразі не відомо про граничний термін проведення реорганізації. Також  не відома дата початку роботи нової структури. Про це повідомимо додатково. 

Оскільки реквізити кожного районного податкового органу зміняться, то платникам податків потрібно буде зазначати нові дані при звітуванні, оновлювати договори про визнання ЕЦП й скоріш за все враховувати їх при сплаті податків.

Джерело: ДФС у Харківській області

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»