• Посилання скопійовано

З 11 вересня податки будуть зараховуватися тільки за новими рахунками. Рахунки для сплати ЄСВ не змінюються

Держказначейство нагадує, що 11.09.2018 року закінчується перехідний період запровадження централізованої моделі обслуговування бюджетів за доходами

З 11 вересня податки будуть зараховуватися тільки за новими рахунками. Рахунки для сплати ЄСВ не змінюються

Держказначейство у листі від 16.08.2018 р. №18-11/80-13497 нагадує, що з 11.09.2018 р. закінчується перехідний період запровадження централізованої моделі обслуговування бюджетів за доходами.

Починаючи з 12.09.2018 р. всі рахунки для зарахування податків, зборів та інших платежів до бюджетів, відкриті на балансі Головних Управлінь Казначейства (МФО відмінне від 899998), будуть закриті.

З метою уникнення втрат бюджетів та масових надходжень нез'ясованих платежів на дохідні рахунки, відкриті на МФО, відмінному від 899998, Казначейство просить НБУ повідомити всіх учасників СЕП про недопущення відправки платежів на старі рахунки.

Реквізити нових рахунків дивіться тут>> 

Додатково Казначейство звертає увагу: рахунки для сплати ЄСВ (балансовий рахунок 3719) не змінювалися та залишаються відкриті на балансі Головних Управлінь Казначейства (МФО відмінне від 899998).

***

UPD 10.09.2018

Звертаємо увагу! В окремому повідомленні Держказначейство вказувало, що саме з 11.09.2018 р. кошти, які сплачуватимуться платниками на старі рахунки, не будуть зараховуватись до бюджетів, а повертатимуться  платникам як нез’ясовані надходження. Про це ми розповідали тут. А також про це сьогодні нагадує Держказначейство.

 

Автор: «Дебет-Кредит»

На підставі: Державна казначейська служба України

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»