• Посилання скопійовано

З 3 січня 2019 року зміняться рахунки для сплати місцевих податків в Полтавській області

3 січня 2019 року вводяться в дію рахунки для зарахування доходів до бюджетів створених ОТГ Полтавської області

З 3 січня 2019 року зміняться рахунки для сплати місцевих податків в Полтавській області

ДФС у Полтавській області повідомляє, що з 3 січня 2019 року вводяться в дію рахунки для зарахування доходів до бюджетів об’єднаних територіальних громад, які набули повноважень за результатами перших місцевих виборів, що відбулися у 2018 році, а саме:

– Коломацька сільська об’єднана територіальна громада,

– Терешківська сільська об’єднана територіальна громада.

Крім того повідомляємо, що у зв’язку з добровільним приєднанням Біленченківської сільської територіальної громади до Гадяцької міської територіальної громади рахунки для зарахування надходжень по Біленченківській сільській раді будуть закриті 2 січня 2019 року. Натомість, як для м. Гадяч, так і для Біленченківської сільської ради, будуть використовуватись рахунки, відкриті для м. Гадяч.

Реквізити бюджетних рахунків для зарахування надходжень по ОТГ розміщені на суб-сайті територіальних органів ДФС у Полтавській області в розділі «Бюджетні рахунки», або за посиланням http://poltava.sfs.gov.ua/byudjetni-rahunki/.

Нагадуємо, що з 3 січня 2018 року було змінено рахунки для сплати місцевих податків по всіх областях. Про це ми писали тут. Чи торкнеться оновлення рахунків в 2019 році всіх областей, поки не відомо

Джерело: ДФС у Полтавській області

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»