• Посилання скопійовано

Для суб’єктів природних монополій інформація щодо сплати податків розміщується на сайті ДПС

Інформація оприлюднюється на офіційному веб-порталі ДПС у розділі "Інформація про сплату податків"

Для суб’єктів природних монополій інформація щодо сплати податків розміщується на сайті ДПС

ДПС у Дніпропетровській області інформує, що щомісячно на офіційному сайті центрального органу виконавчої влади, що реалізує державну податкову політику, оприлюднюється інформація щодо сплати податків суб’єктами природних монополій та суб’єктами господарювання, які є платниками рентної плати за користування надрами.

Норми встановлені пп. 35.4 ПКУ.

Згідно з п. 5 Порядку №67  із змінами: «Формування та оприлюднення інформації щодо сплати податків суб’єктами природних монополій та суб’єктами господарювання, які є платниками рентної плати за користування надрами, та інформації щодо суб’єктів господарювання, які мають податковий борг, здійснює Державна фіскальна служба України щомісяця не пізніше 10 числа місяця, що настає за звітним».

Інформація оприлюднюється на офіційному веб-порталі ДПСУ у розділі: Головна > Діяльність > Інформація про сплату податків.

Джерело: ДПС у Дніпропетровській області

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»