• Посилання скопійовано

Додаткові карантинні нововведення для бізнесу: інформаційний лист від ДПС

ДПС опублікувала інформаційний лист №9 щодо карантинних змін до ПКУ. Зокрема, він стосується ПДФО, єдиного податку, плати за землю, податку на нерухомість, ЄСВ, адміністрування

Додаткові карантинні нововведення для бізнесу: інформаційний лист від ДПС

ДПС продовжує серію публікацій інформаційних листів. У дев’ятому номері йдеться про нововведення та тимчасові норми для бізнесу, запроваджені у зв’язку із оголошенням пандемії.

Зокрема роз’яснюємо, які зміни передбачені Законом від 30.03.2020 р. №540-IX (раніше законопроект №3275) «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на забезпечення додаткових соціальних та економічних гарантій у зв'язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)».

Детальніше про нововведення щодо податку на доходи фізичних осіб, плати за землю та нерухоме майно, а також щодо спрощеної системи оподаткування, обліку та звітності читайте тут.

Завантажити інформаційний лист №9

***

Читайте також:

Джерело: ДПСУ

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»