• Посилання скопійовано

Де на офіційному сайті ДПС розміщено реєстр платників-користувачів єдиного рахунку?

Інформація про платників, які використовують єдиний рахунок, є доступною на офіційному сайті ДПС в рубриці Головна/Інформація з реєстрів

Де на офіційному сайті ДПС розміщено реєстр платників-користувачів єдиного рахунку?

Південне міжрегіональне управління ДПС по роботі з великими платниками податків повідомляє, що порядок функціонування єдиного рахунка та виконання норм ст. 35-1 ПКУ центральними органами виконавчої влади, затверджено постановою КМУ від 29.04.2020 р. №321 зі змінами та доповненнями (далі – Постанова №321).

Інформація за визначеним платником з реєстру платників, які використовують єдиний рахунок (крім реєстраційного номера облікової картки платника податків або серії (за наявності) та номера паспорта фізичної особи), є доступною на офіційному вебпорталі ДПС в рубриці Головна/Інформація з реєстрів.

Таким чином, відповідно до п. 7 Постанови №321 у реєстрі платників, які використовують єдиний рахунок, зазначається:

  • найменування або прізвище, ім’я та по батькові платника;
  • податковий номер або серія (за наявності) та номер паспорта (для фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та офіційно повідомили про це відповідному контролюючому органові і мають відмітку в паспорті);
  • дата включення платника до реєстру платників, які використовують єдиний рахунок;
  • дата виключення платника з реєстру платників, які використовують єдиний рахунок.

Джерело: Центральне міжрегіональне управління ДПС по роботі з великими платниками податків

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»