• Посилання скопійовано

Депутати подали понад 10 тис. поправок до 2-го читання «ресурсного» законопроєкту – Гетманцев

Гетманцев наголосив, що кількість правок у понад 10 тисяч точно не зупинить на шляху до ліквідації пільг, а також прогалин і ухильницьких схем

Депутати подали понад 10 тис. поправок до 2-го читання «ресурсного» законопроєкту – Гетманцев

Іnterfax-Україна повідомляє, що народні депутати подали понад 10 тис. поправок до другого читання урядового "ресурсного" законопроекту №5600 щодо підвищення низки податкових ставок, повідомив голова парламентського комітету з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев.

"До антиолігархічного податкового закону №5600 подано понад 10 тис. поправок небайдужих народних депутатів. Більше (16 тис.) було подано лише до "антиколомойського" закону. Таким чином, кількість поправок кратно перевищує кількість норм проекту", - написав нардеп у п'ятницю в Telegram-каналі.

"Не будемо називати їх спамом, але зазначимо, що на спам у нас завжди є антиспам-процедури. Це, можливо, нас дещо затримає, але точно не зупинить на шляху до ліквідації милих серцю різного рівня олігархів пільг, а також прогалин і ухильницьких схем", - додав він.

Водночас заступник голови комітету Ярослав Железняк зазначив, що кількість поправок може збільшитися на кілька тисяч.

"Секретаріат почав зводити правки до податкового законопроекту №5600. Поки що зрозуміло, що їх понад 10 тис. Але з огляду на те, що деякі колеги спеціально подавали у форматі сканів, то кількість може збільшитися ще на кілька тисяч", - зазначив він у Telegram-каналі.

***

Читайте також:

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Джерело: Інтерфакс-Україна

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»