• Посилання скопійовано

ДПС видасть роз'яснення про послаблення податкових обовʼязків в умовах енерговідключень, - Гетманцев

ДПС незабаром видасть роз'яснення про послаблення податкових зобов'язань в умовах енерговідключень. Це буде стосуватися підприємств торгівлі (незастосування РРО), і АЗС, і (можливих) прострочень реєстрації ПН, й інших порушень. Чекаємо...

ДПС  видасть роз'яснення про послаблення податкових обовʼязків в умовах енерговідключень, - Гетманцев

Гетманцев на своїй сторінці у Фейсбуці наголосив, що Комітет разом з ДПС сьогодні провели онлайн зустріч з керівництвом ДПС щодо роботи підприємств в умовах відключення електроенергії. 

Він підкреслив, що робота підприємств не має зупинятися ні на хвилину через неможливість виконання податкових норм в умовах енерговідключень.

"Головний висновок - жоден підприємець не має постраждати через неможливість виконання своїх податкових зобов'язань через відключення електроенергії", - написав він.

Гетманцев зазначив, що це стосується і підприємств торгівлі (незастосування РРО), і АЗС, і (можливих) прострочень реєстрації податкових накладних, й "інших порушень, які насправді не є порушеннями".

"Відповідне роз'яснення отримаємо якнайшвидше", - зазначив голова комітету. Про появу відпоідного розʼяснення від ДПС ми поінформуємо додатково. 

 

Автор: Русанова Ганна

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»