• Посилання скопійовано

Яка інформація міститься в Єдиному реєстрі ППР ДПС?

Зокрема, в Єдиному реєстрі ППР міститься інформація про дати складання, надіслання (вручення) та отримання платником податків ППР та дату відкликання, стан узгоджених сум тощо

Яка інформація міститься в Єдиному реєстрі ППР ДПС?

Головне управління ДПС у Київській області інформує, що податкове повідомлення-рішення надсилається (вручається) за кожним окремим податком, збором та/або разом зі штрафними санкціями, передбаченими Податковим кодексом України, а також за кожною штрафною (фінансовою) санкцією за порушення норм іншого законодавства, контроль за дотриманням якого покладено на такий контролюючий орган, та/або пенею за порушення строків розрахунків у сфері зовнішньоекономічної діяльності – п. 58.2 ПКУ.

Контролюючий орган веде реєстр виданих податкових повідомлень-рішень (далі – ППР) щодо платників податків.

У Єдиному реєстрі податкових повідомлень-рішень контролюючих органів, надісланих (вручених) платникам податків, міститься інформація про:

  1. дати складання, надіслання (вручення) та отримання платником податків ППР;
  2. дату відкликання або зміни ППР;
  3. визначену суму (нарахування/зменшення) грошового зобов'язання та/або податкового зобов'язання, що повинен сплатити платник податків, та/або зменшення суми бюджетного відшкодування та/або зменшення від'ємного значення об'єкта оподаткування податком на прибуток або від'ємного значення суми ПДВ, та/або зменшення податку на доходи фізичних осіб, задекларованого до повернення з бюджету, зокрема при використанні права на податкову знижку, та/або заниження чи завищення суми податкових зобов'язань, заявленої у податковій декларації, або суми податкового кредиту, заявленої у податковій декларації з ПДВ, та дати настання граничного строку їх сплати;
  4. стан узгодження сум, зазначених у пункті 3 цієї частини;
  5. строки сплати сум, зазначених у пункті 3 цієї частини;
  6. виникнення податкового боргу платника податків, дату та номер податкової вимоги;
  7. оскарження ППР в адміністративному або судовому порядку.

Джерело: ДПС у Київській області

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»