• Посилання скопійовано

Знайомимося з нормами законопроєкту №11416-д до ІІ читання

4 жовтня у Комітеті ВРУ з податкової політики розглядатимуть та прийматимуть рішення щодо рекомендації стосовно прийняття законопроєкту №11416-д на засіданні ВРУ у ІІ читанні та у цілому як Закону. Наразі у Железняка зʼявився його оновлений текст

Знайомимося з нормами законопроєкту №11416-д до ІІ читання

Напередодні розгляду законопроєкту №11416-д про внесення змін до Податкового кодексу України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану Комітетом ВРУ з податкової політики Железняк оприлюднив у пості у своєму Tелеграм-каналі його остаточну версію до другого читання. 

Підкреслимо, що наразі у картці законопроєкту тексту до ІІ читання немає.

Вже завтра, 4 жовтня, у Комітеті ВРУ з податкової політики розглядатимуть та прийматимуть рішення рекомендувати прийняти його на засіданні ВРУ у ІІ читанні та у цілому як Закон.

З текстом законопроєкту до ІІ читання (поки що у вигляді таблиці) можна ознайомитися тут.

Докладний аналіз законопроєкту наведемо в окремій аналітиці. 

Всі новини щодо законопроєкту №11416-д дивіться за посиланням

Автор: Русанова Ганна

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»