• Посилання скопійовано

Набрали чинності зміни до декларації акцизного податку та акцизної накладної

Сьогодні, 6 червня, набрали чинності накази, якими затверджено зміни до декларації акцизного податку, акцизної накладної, розрахунку коригування акцизної накладної, форми заявки на поповнення (коригування) залишку пального та Порядків їх заповнення

Набрали чинності зміни до декларації акцизного податку та акцизної накладної

Нагадаємо, що наказами від 24.04.2017 р. № 451 та № 452 Міністерство фінансів затвердило зміни до : 

1) Декларації акцизного податку та Порядку заповнення та подання декларації акцизного податку

Що саме змінилося в декларації акцизного податку читайте в аналітиці від "ДК">>

2) Акцизної накладної, розрахунку коригування акцизної накладної, заявки на поповнення (коригування) залишку пального, Порядку заповнення акцизної накладної, розрахунку коригування акцизної накладної, заявки на поповнення (коригування) залишку пального.

Аналіз змін від редакції читайте тут>>

Накази набрали чинності сьогодні, 6 червня, у зв'язку з їх опублікуванням в "Офіційному віснику України" № 44 (06.06.2017).

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Оподаткування/Акцизи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Акцизи»