• Посилання скопійовано

Інформувати ДФС про акцизні склади та залишки пального будемо за новими формами

Мінфін виклав у новій редакції форми довідок про розпорядника акцизного складу пального та про зведені за добу підсумкові облікові дані щодо обсягів обігу та залишків пального на акцизному складі

Інформувати ДФС про акцизні склади та залишки пального будемо за новими формами

Мінфін наказом від 18.06.2019 р. №248 (зареєстрований в Мін'юсті 27.06.2019 р. за №676/33647):

1. Затвердив зміни до формату даних та структури Єдиного державного реєстру витратомірів-лічильників і рівнемірів - лічильників рівня пального у резервуарі. У новій редакції викладено пункт 2 (щодо інформації, яка міститься в Реєстрі) і пункт 5 (щодо надсилання довідок до Реєстру) розділу ІІ.

2. Виклав у новій редакції форми:

  • довідку про розпорядника акцизного складу пального, акцизні склади пального, розташовані на них резервуари пального, витратоміри та рівнеміри;
  • довідку про зведені за добу підсумкові облікові дані щодо обсягів обігу (отримання/відпуску) та залишків пального на акцизному складі пального.

Цей наказ набирає чинності з 1 липня 2019 року, але не раніше дня його офіційного опублікування. Наказ було опубліковано в "Офіційному Віснику" №50 від 02.07.2019 року. Відповідно ці форми почали діяти з 2 липня. 

Зауважимо, що зазначені вище форми довідок розміщені на офіційному вебпорталі ДФС за адресою: www.sfs.gov.ua в розділі Електронні форми документів підрозділ Акцизний податок (рекомендовані форми електронних документів)

***

Читайте також:

Усі новини на тему>>

Автор: Волос Наталія

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Оподаткування/Акцизи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Акцизи»