• Посилання скопійовано

23 серпня – граничний термін сплати громадянами плати за землю

Оскільки у 2013 році останнім днем вручення повідомлення про сплату податку було 27 червня, то останнім терміном сплати земельного податку та орендної плати за землю фізичними особами є 23 серпня 2013 року (24, 25 та 26 серпня – вихідні дні)

23 серпня – граничний термін сплати громадянами плати за землю

Головне управління Міндоходів у Кіровоградській області нагадує громадянам, що статтями 286 та 287 Податкового кодексу України визначено порядок обчислення та строки сплати земельного податку та орендної плати за землю фізичними особами.

Зокрема, встановлено, що нарахування фізичним особам сум податку проводиться до 1 липня поточного року шляхом вручення податкового повідомлення-рішення про внесення податку за встановленою формою. Податок сплачується фізичними особами протягом 60 днів з дня вручення такого повідомлення-рішення.

Оскільки у 2013 році останнім днем вручення повідомлення про сплату податку було 27 червня, то останнім терміном сплати земельного податку та орендної плати за землю фізичними особами є 23 серпня 2013 року (24, 25 та 26 серпня – вихідні дні).

Джерело: ДФС у Кіровоградській області

Рубрика: Оподаткування/Інші податки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інші податки»