• Посилання скопійовано

Для юридичних осіб податок не нерухомість не переноситься

Норма про перенесення строку запровадження податку на нерухоме майно з 2013 на 2014 рік не стосується юридичних осіб

Для юридичних осіб податок не нерухомість не переноситься

Норма про перенесення строку запровадження податку на нерухоме майно з 2013 на 2014 рік не стосується юридичних осіб. Підприємства, як і раніше, повинні подавати річну декларацію та сплачувати податок, зазначений у ній, щокварталу до 30 числа місяця, наступного за звітним кварталом.

Звертаємо увагу, за несвоєчасну сплату податку на нерухоме майно застосовується штраф y розмірі: при затримці до 30 календарних днів - 10% від погашеної суми податкового боргу; при затримці більше 30 календарних днів - 20%. Також, боржники понесуть додаткові витрати, адже на суму боргу нараховується пеня.      

Джерело: ДФС у Сумській області

Рубрика: Оподаткування/Інші податки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інші податки»