• Посилання скопійовано

Податкові повідомлення-рішення про сплату податку на нерухомість будуть розіслані до 1 липня 2014 року

Отримавши податкове повідомлення-рішення, фізичні особи мають його виконати протягом 60 днів з дня його вручення

Податкові повідомлення-рішення про сплату податку на нерухомість будуть розіслані до 1 липня 2014 року

Фахівці столичного управління Міндоходів повідомляють, що Міністерство доходів і зборів України Наказом від 22.10.2013 р. №611 затвердило Порядок інформування контролюючих органів за місцезнаходженням житлової нерухомості фізичних осіб про надіслані таким платникам податків повідомлення-рішення про сплату податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки.

Зазначеним Порядком передбачено, що контролюючий орган обчислює суму податку на нерухоме майно, яке перебуває у власності такої фізичної особи, та надсилає (вручає) йому податкове повідомлення-рішення про сплату податку з відповідними платіжними реквізитами, зокрема, органів місцевого самоврядування за місцезнаходженням кожного з об'єктів житлової нерухомості, та місцем його податкової адреси (місцем реєстрації) до 01 липня року, що настає за звітним.

Отримавши податкове повідомлення-рішення, фізичні особи мають його виконати протягом 60 днів з дня його вручення. Вказані норми викладені у статті 265 Податкового кодексу України.

Джерело: ГУ ДФС у м. Києві

Рубрика: Оподаткування/Інші податки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інші податки»