• Посилання скопійовано

На території ВЕЗ «Крим» не сплачується рентна плата за радіочастотний ресурс

На період дії ВЕЗ "Крим" оператори не повинні справляти рентну плату за користування радіочастотним ресурсом за ширину смуги радіочастот загального користування, що використовується у межах Криму та Севастополя

На території ВЕЗ «Крим» не сплачується рентна плата за радіочастотний ресурс

ДФСУ у листі від 26.06.2015 р. N 15456/5/99-99-15-04-0216 нагадує, що на території ВЕЗ "Крим" не справляються загальнодержавні податки та збори, визначені статтею 9 Податкового кодексу.   Рентна плата належить до загальнодержавних податків та зборів . До її складу відноситься, зокрема, рентна плата за користування радіочастотним ресурсом України.        

Об'єктом оподаткування збором є ширина смуги радіочастот, що визначається як частина смуги радіочастот загального користування у відповідному регіоні та зазначена в ліцензії на користування радіочастотним ресурсом України або в дозволі на експлуатацію радіоелектронного засобу та випромінювального пристрою.       

 З огляду на це, на період запровадження (дії) ВЕЗ "Крим" оператори не повинні справляти рентну плату за користування радіочастотним ресурсом України за ширину смуги радіочастот загального користування, що використовується у межах Автономної Республіки Крим та міста Севастополя

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Оподаткування/Інші податки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інші податки»