• Посилання скопійовано

Визначено процедуру проведення нормативної грошової оцінки земель населених пунктів

Мінагрополітики затвердило Порядок нормативної грошової оцінки земель населених пунктів

Визначено процедуру проведення нормативної грошової оцінки земель населених пунктів

Мінагрополітики наказом від 25.11.2016 р. №489 затвердило Порядок нормативної грошової оцінки земель населених пунктів.

Нормативна грошова оцінка земель населених пунктів проводиться відповідно до Методики нормативної грошової оцінки земель населених пунктів, затвердженої постановою Кабміну від 23.03.1995 р. №213.

Інформаційною базою для нормативної грошової оцінки земель населених пунктів є затверджені генеральні плани населених пунктів, плани зонування територій і детальні плани територій, відомості Державного земельного кадастру, дані інвентаризації земель та державної статистичної звітності.

Нормативна грошова оцінка земельних ділянок проводиться юрособами, які є розробниками документації із землеустрою відповідно до Закону "Про землеустрій".

Наказ зареєстровано в Міністерстві юстиції 19.12.2016 р. за №1647/29777, набрав чинності 27 грудня 2016 року (у зв'язку з опублікуванням в Офіційному віснику України від 27.12.2016 р. №100) і застосовується з 1 січня 2017 року.

Джерело: ЛІГА:ЗАКОН

Рубрика: Оподаткування/Інші податки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інші податки»