• Посилання скопійовано

Єдиний державний реєстр обладнання для промислового виробництва сигарет та цигарок, – новий довідник від ДФС

На сайті ДФС розміщено новий єдиний реєстр для виробників табачних виробів

Єдиний державний реєстр обладнання для промислового виробництва сигарет та цигарок, – новий довідник від ДФС

«Вісник. Офіційно про податки»

ДФС на своєму офіційному порталі у розділі Головна /ДОВІДНИКИ, РЕЄСТРИ, ПЕРЕЛІКИ/РЕЄСТРИ розмістила Єдиний державний реєстр обладнання для промислового виробництва сигарет та цигарок станом на 10.05.2019 р. (далі – Реєстр).

Зауважимо, що відомості включаються до такого Реєстру на підставі відомостей, що надаються суб’єктами господарювання. Для внесення обладнання до Реєстру або для внесення змін до відомостей, що містяться у ньому, або для виключення обладнання з Реєстру суб’єкт господарювання подає відповідні заяви за формами, наведеними в  додатках 23 та 4 до Порядку формування та ведення Єдиного державного реєстру обладнання для промислового виробництва сигарет та цигарок, затвердженого наказом Мінфіну від 23.01.2015 р. №10.

У разі зміни будь-яких відомостей, що містяться в Реєстрі, крім змін, пов’язаних із зміною права власності на обладнання, суб’єкт господарювання, за заявою якого відповідне обладнання внесено до вищезазначеного Реєстру, має подати до ДФС заяву про внесення змін до відомостей, що містяться в Реєстрі.

Джерело: Вісник. Офіційно про податки

Рубрика: Оподаткування/Інші податки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інші податки»