• Посилання скопійовано

Неповністю зайнятий працівник має право на податкову соціальну пільгу з ПДФО

Якщо робітник працює на підприємстві неповний робочий день за трудовим договором (контрактом) і отримує заробітну плату, він має право на застосування до нарахованої заробітної плати ПСП

Неповністю зайнятий працівник має право на податкову соціальну пільгу з ПДФО

Миндоходов в ходе рассмотрения вопросов относительно оплаты труда на условиях неполного рабочего времени и применения налоговой социальной льготы отметило следующее.

Если работник трудится на предприятии неполный рабочий день по трудовому договору (контракту) и получает заработную плату, он имеет право на применение к начисленной заработной плате НСЛ.

Одинокая мать с двумя детьми в возрасте до 18 лет имеет право на налоговую социальную льготу в размере 860,25 грн. на каждого ребенка, если ее заработная плата не превышает предельный размер (в 2013 году - 1610 грн.), умноженный на два (3220 грн.) (письмо от 06.09.2013 г. № 10538/6/99-99-17-03-03-15).

Джерело: ЛІГА:ЗАКОН

Рубрика: Оподаткування/ПДФО

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ПДФО»