• Посилання скопійовано

Бійцям з тероборони пропонують повертати суму сплаченого ПДФО з їхньої зарплати

Законопроєктом №7254 пропонується за результатами 2022 року до податкової знижки платника податку у звітному податковому році включати загальну суму заробітної плати, виплаченої співробітникам-учасникам добровольчих формувань територіальної оборони

Бійцям з тероборони пропонують повертати суму сплаченого ПДФО з їхньої зарплати

5 квітня 2022 року у ВРУ зареєстровано проєкт Закону №7254 "Про внесення змін до Податкового кодексу України (щодо додаткового стимулювання учасників добровольчих формувань територіальної громади)". Його автором є нардеп С. Шахов.

Законопроєктом пропонується прописати у ПКУ, що за результатами 2022 року при реалізації права на податкову знижку відповідно до ст. 166 ПКУ до податкової знижки платника податку у звітному податковому році включається загальна сума заробітної плати, виплаченої співробітникам-учасникам добровольчих формувань територіальної оборони.

Загальна сума коштів рівномірно розподіляється на звітний період (квартал), наступний за місяцем завершення дії правового режиму воєнного стану та наступними чотирма звітними періодами (кварталами).

У разі прийняття цей Закон набере чинності з дня, наступного за днем його опублікування.

 

Автор: Волос Наталія

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Оподаткування/ПДФО

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ПДФО»