• Посилання скопійовано

Заміна ПДВ-свідоцтва при зміні найменування чи статусу органу ДПС не є обов’язковою

Підприємство стало на облік у спеціалізованій державній податковій інспекції по роботі з великими платниками податків і отримало довідку про взяття на облік за формою №4-ОПП. Через деякий час у СДПІ відбувається реорганізація і змінюється її назва. Чи необхідно підприємству замінити довідку за формою №4-ОПП, свідоцтво про реєстрацію платника податку на додану вартість відповідно до нової назви податкової інспекції?

Заміна свідоцтва про реєстрацію платника ПДВ при зміні найменування чи статусу податкового органу не є обов’язковою. Таке свідоцтво не підлягає обов’язковій заміні до виникнення змін у цих платника ПДВ та є чинним. Свідоцтво може бути замінене за бажанням та згідно із заявою платника ПДВ у порядку, як і при перереєстрації. Це також стосується довідки про взяття на облік платника податків за ф. №4-ОПП.

Джерело: ДФС в Одеській області

Рубрика: Оподаткування/ПДВ

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ПДВ»