• Посилання скопійовано

Янукович хоче знизити прибутковий податок для IT-шників до 5%

Податкові стимули дозволять вивести на міжнародний конкурентоспроможний рівень національний ринок IT

Янукович хоче знизити прибутковий податок для IT-шників до 5%

Развитие IT-сектора станет одним из ключевых приоритетов политики Украины в 2013 году, обещает народный депутат Виктор Янукович. Основным направлением развития IT-сектора должны стать налоговые стимулы, которые позволят вывести на международный конкурентоспособный уровень национальный рынок.

Подоходный налог должен быть снижен до 5 %, от НДС должны быть освобождены все этапы создания программной продукции, а единый социальный взнос для сотрудников - остаться на уровне стандартной ставки от двух минимальных зарплат, заявляет В. Янукович.

Напомним, что нардеп В.Янукович выступил одним из инициаторов законопроектов №8267 и №9744, направленных на развитие IT-индустрии.

Джерело: proIT

Рубрика: Оподаткування/ПДВ

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ПДВ»