• Посилання скопійовано

Нововведення щодо реєстрації платників ПДВ у 2013 р.

З 18.01.2012 року набули чинності зміни до наказу Міністерства фінансів України від 07.11.2011 р. №1394

Нововведення щодо реєстрації платників ПДВ у 2013 р.

ДПІ Солом’янський районі у м. Києві ДПС повідомляє, що з 18.01.2012 року набули чинності зміни до наказу Міністерства фінансів України від 07.11.2011 № 1394 про затвердження Положення по реєстрацію платників податку на додану вартість, внесені  наказом міністерства фінансів України від 06.11.2012 № 1394 «Про затвердження Змін до Положення про реєстрацію платників податку на додану вартість».

Зазначеними змінами, зокрема, запроваджено такі нововведення:

- особам, що включені до системи податкового електронного документообігу, надано можливість подавати реєстраційну заяву за формою 1-ПДВ в електронному вигляді засобами електронної пошти;

- платники ПДВ, що подають звітність в електронному вигляді, мають можливість надіслати до Реєстру платників ПДВ запит для підтвердження достовірності індивідуального податкового номеру та номеру свідоцтва платника ПДВ контрагентів (покупців та продавців), зазначивши їх перелік та реквізити кожного з контрагентів( ІНН та номер свідоцтва );

- внесено зміни до реєстраційної заяви за формою 1-ПДВ та заяви про анулювання реєстрації платника ПДВ за формою 3-ПДВ.

Джерело: ДПІ у Солом'янському районі м.Києва ДПС

Рубрика: Оподаткування/ПДВ

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ПДВ»