• Посилання скопійовано

Міндоходів розглядає можливість введення 7%-го ПДВ для підприємств АПК

Міністерство доходів і зборів України в рамках перегляду існуючих податкових пільг для вітчизняних підприємств вивчає можливість зобов’язати сільськогосподарські підприємства виплачувати 7%-вий податок на додану вартість

Міндоходів розглядає можливість введення 7%-го ПДВ для підприємств АПК

Об этом сообщил министр доходов и сборов Александр Клименко на пресс-конференции в Киеве в понедельник.

"Относительно изменений режима налогообложения сельхозпредприятий – это сейчас тема дискуссии. Этой темой занимаются специалисты, которые рассчитывают способы стимулирования и, действительно, одна из рабочих версий такова. Однако сегодня на ней никоим образом не следует делать акцент, поскольку она одна из 10 прорабатываемых схем ", - сказал он, отвечая на вопрос о намерении Миндоходов внести изменения в Налоговый кодекс об обязательной уплате 7%-го НДС сельхозпредприятиями.

В настоящее время сельхозпредприятия Украины не являются плательщиками НДС.

Джерело: Інтерфакс-Україна

Рубрика: Оподаткування/ПДВ

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ПДВ»