• Посилання скопійовано

До початку дії нового свідоцтва платник ПДВ використовує реквізити старого свідоцтва

У період перереєстрації до початку дії нового свідоцтва платник податку на додану вартість використовує реквізити старого свідоцтва

До початку дії нового свідоцтва платник ПДВ використовує реквізити старого свідоцтва

Міндоходів повідомляє, що у разі зміни даних про платника ПДВ, які зазначаються у свідоцтві про реєстрацію, платник податку подає реєстраційну заяву до органу ДПС протягом 10 робочих днів, що настають за днем, коли змінилися дані про платника або виникли інші підстави для перереєстрації та заміни свідоцтва про реєстрацію (Лист Міндоходів від 17.07.2013 р. №12232/7/99-99-19-04-02-17).

Орган ДПС видає платнику податку нове свідоцтво платника ПДВ замість старого з дотриманням правил та у строки, визначені для реєстрації платників податку.

У період перереєстрації до початку дії нового Свідоцтва платник ПДВ використовує реквізити старого Свідоцтва.

Якщо зміни у даних платника ПДВ стосуються найменування юрособи і такі зміни не пов'язані з реорганізацією юрособи шляхом злиття, приєднання, поділу чи перетворення, а також у разі зміни прізвища, імені, по батькові фізособи - підприємця при використанні реквізитів старого Свідоцтва такий платник ПДВ зазначає одночасно нове та попереднє найменування (прізвище, ім'я, по батькові).

 

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Оподаткування/ПДВ

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ПДВ»