• Посилання скопійовано

Звичайне та автоматичне відшкодування ПДВ - різниця є

Донецьке управління Міндоходів відзначило, що порядок автоматичного відшкодування ПДВ відрізняється від процедури звичайного відшкодування

Звичайне та автоматичне відшкодування ПДВ - різниця є

Донецкое управление Миндоходов отметило, что порядок автоматического возмещения НДС, установленный п. 200.18 НКУ, отличается от процедуры обычного возмещения:

а) сокращением срока камеральной проверки с 30 до 20 дней;

б) отсутствием возможной выездной проверки контролирующим органом;

в) сокращением сроков предоставления контролирующим органом заключения в Госказначейство с 5 до 3 дней;

г) сокращением срока перечисления Госказначейством возмещения с 5 до 3 дней.

Для получения автоматического возмещения налогоплательщики должны отвечать критериям, определенным в п. 200.19 НКУ, в частности, относительно уровню средней заработной платы работников за последний год, отсутствия налогового долга, недопущения выплаты заработной платы в «конвертах» (разъяснение от 10.09.2013 г.).

На підставі: ЛІГА:ЗАКОН

Рубрика: Оподаткування/ПДВ

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ПДВ»