• Посилання скопійовано

Податкові накладні можуть скріплюватись основною печаткою, або ж окремою

Філії та структурні підрозділи, яким делеговано право виписування податкових накладних, податкові накладні можуть скріплювати основною печаткою платника податку - продавця

Податкові накладні можуть скріплюватись основною печаткою, або ж окремою

Податкова накладна скріплюється основною печаткою продавця - тією ж, що використовується для платіжних документів або може бути виготовлена окрема печатка “Для податкових накладних”.

Філії та структурні підрозділи, яким делеговано право виписування податкових накладних, податкові накладні можуть скріплювати основною печаткою платника податку - продавця, яка, крім реквізитів такого платника податку, повинна містити найменування такої філії чи структурного підрозділу.

Джерело: ДФС у Тернопільській області

Рубрика: Оподаткування/ПДВ

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ПДВ»