• Посилання скопійовано

Рада прийняла закон про скасування ПДВ на імпорт газу

Народні депутати підтримали законопроект №3853-1 "Про внесення зміни до статті 197 Податкового кодексу України про звільнення від обкладення податком на додану вартість операцій з ввезення на митну територію України природного газу"

Рада прийняла закон про скасування ПДВ на імпорт газу

Верховна Рада України 16 січня ухвалила Закон "Про внесення зміни до статті 197 Податкового кодексу України щодо звільнення від обкладення податком на додану вартість операцій із ввезення на митну територію України природного газу".

Законом відновлено дію норми Податкового кодексу, згідно з якою звільняються від оподаткування податком на додану вартість операції із ввезення на митну територію України природного газу за кодом згідно з УКТ ЗЕД 2711 21 00 00. Нагадаємо, що ця норма  була виключена з Податкового кодексу прийнятим 19 грудня 2013 року Законом  «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо ставок окремих податків» № 713-VII, який набув чинності з 1 січня 2014 року.

Відповідний законопроект зареєстровано за №3853-1.

Джерело: Верховна Рада України

Рубрика: Оподаткування/ПДВ

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ПДВ»